MORAVSKÁ KAPSA

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO VEPŘOVÉ / VEPŘOVÉ KOTLETA / 




INGREDIENCE: 4 větší vepřové kotlety, sůl, pepř, hl. mouka na obalení, 1 moravská klobása, 2 vejce vařená natvrdo, 1 cibule, hořčice, feferonka (podle obliby), 2 plátky sýra Ementál, olej.

POSTUP PŘÍPRAVY: Kotlety nařízneme ke kosti tak, aby vznikla kapsa. Maso osolíme a opepříme na povrchu i v kapse. Pak do kapsy vkládáme tenké plátky moravské klobásy, půl vajíčka, několik tenkých koleček cibule, půl lžičky hořčice, feferonku a půl plátku sýra. Kapsu spíchneme párátkem nebo jehlou, aby náplň nevytékala. Naplněnou kotletu obalíme v mouce a smažíme ve vyšší vrstvě horkého oleje nebo ještě lépe ve fritéze. Podáváme s bramborovou kaší nebo se smaženými bramborovými hranolky.



MORAVSKÁ KAPSA MORAVSKÁ KAPSA



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1332 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz